MAATWERK

Voor klanten die liever een-op-een trainen, bedrijven en revaliderende personen bieden wij ook maatwerk trajecten aan die zijn afgestemd op de wensen van de klant.

BEDRIJVEN

Ben je als bedrijf zijnde geïnteresseerd in trainingen, een workshop of bootcamp op locatie? Dan bieden wij bij G-Force Gym maatwerktrajecten aan. In deze maatwerktrajecten houden wij rekening met de wensen die jouw bedrijf heeft. We nemen het teambuildingsaspect hierin mee zodat samenwerking centraal staat.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

PERSONAL TRAINING

Ook voor mensen die liever een-op-een sporten bieden we maatwerktrajecten aan in de vorm van personal training. Hierin staan de doelen die je samen met de trainer opstelt centraal. In het opstellen van de doelen wordt rekening gehouden met de haalbaarheid voor jou zelf. De doelen kunnen gaan over lichamelijke gezondheid, maar ook aspecten als sociale en geestelijke gezondheid kunnen meegenomen worden.
Om de doelen te bereiken stellen we een bewegingsschema op waarbij rekening wordt gehouden met jouw eigen kwaliteiten, jij bent namelijk uniek.

De personal trainer bij G-Force Gym kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht op te bouwen en gezonder in het leven te staan. Dit doet hij door middel van veilige, effectieve en individuele trainingen. Veiligheid en effectiviteit worden bereikt doordat onze personal trainer van beroep fysiotherapeut is en daarnaast gecertificeerd CrossFit level 1 trainer en Physical Rehabilitation trainer is.

Interesse in personal training? Neem dan gerust contact met ons op!

REVALIDATIE

Voor mensen voor wie mee sporten in groepen niet mogelijk is vanwege tijdelijke of chronische aandoeningen bieden we bij G-Force Gym revalidatie aan. Hierbij word je door onze fysiotherapeut deskundig begeleidt naar herstel. Onze fysiotherapeut is gediplomeerd Physical Rehabilitation Trainer (sportfysiotherapeut) en gecertificeerd CrossFit level-1 trainer. Vanuit deze deskundigheid en de lichamelijke en psychische aspecten wordt u revalidatieproces vormgegeven.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

G-FORCE GYM IS AANGESLOTEN BIJ

HEB JE VRAGEN? NEEM DAN GERUST CONTACT OP!

info@g-forcegym.nl

+31 (0) 6 50 25 43 71

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen