Selecteer een pagina

LIDMAATSCHAP


VOLWASSENEN

MUAY THAI

€25

PER MAAND


MIX MARTIAL ARTS

€25

PER MAAND


KRAV MAGA

€37.50

PER MAAND


KINDEREN TOT 16 JAAR

MUAY THAI

€20

PER MAAND


FAQ

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN DE DE BETALINGSMOGELIJKHEDEN?

Het is mogelijk om de contributie contant te betalen. Wil je het bedrag overmaken dan kun je aan de balie de betalingsgegevens vragen. Ook is het mogelijk om via de PIN aan de balie te betalen. De contributie dient in alle gevallen in de eerste week van de maand voldaan te worden.

IS HET MAANDELIJKS OPZEGBAAR?

Je zit niet vast aan een minimale contractsperiode. Wij hanteren echter wel een maand opzegtermijn. Als wij geen schriftelijke afmelding via ons opzegformulier ontvangen blijft de contributie doorlopen.

PROEFLES?

Wij willen je graag onze trainingen laten ervaren, zodat je zelf kunt bepalen of dit iets voor je is. Uiteraard mag je bij de verschillende sporten een proefles volgen. Mocht je geinteresseerd zijn in een proefles dan ben je welkom om tijdens onze trainingstijden een keer binnen te lopen en mee te doen. Let dan wel op om je sportkleding mee te nemen. Wil je van te voren eerst nog wat informatie, dan mag je ook een keer komen kijken of telefonisch contact met ons opnemen.

HEB IK EIGEN SPORTMATERIALEN NODIG?

In eerste instantie kun je bokshandschoenen en scheenplaten van ons lenen. Wij gaan ervan uit dat je als lid op termijn je eigen spullen aanschaft. Deze kan je bij ons bestellen of op eigen gelegenheid aanschaffen.

G-FORCE GYM

Geboren met een passie voor vechtsport en ruim 30 jaar ervaring heeft Gert-Jan Bruinsma in 2006 G-Force Gym opgericht. Het is een unieke plek waar iedereen samenkomt. Lees meer...

OPENINGSTIJDEN

Maandag          18:00 - 22:00
Dinsdag            18:30 - 21:00
Woensdag        18:00 - 22:00
Vrijdag              18:00 - 22:00

INFORMATIE

+31 (0) 6 50 25 43 71

info@g-forcegym.nl

Honigmannstraat 55,
6411 LK Heerlen